PARTNERI

Naši partneri


Distribuiramo građevinski materijal isključivo od pouzdanih partnera. Bez obzira na to da li počinjete mali projekat na svojoj kući ili gradite soliter od 20 spratova, tu smo da Vas opremimo kvalitetnim građevinskim materijalom.

Na našem stovarištu u Beogradu– Bulevaru Kralja Aleksandra 561a pronaci ćete sve što Vam je potrebno.


 

BOHOR i ISOMAT


Proizvodni program BOHOR-a obuhvata profile za izradu nosećih struktura za spuštene plafone i profila za sisteme suve gradnje, ispune za metalne plafone tipa linear i metal modular, kao i rasvetne elemente za unutrašnje osvetljenje.

ISOMAT je kompanija koja se bavi proizvodnjom građevinskih hemikalija i maltera sa multinacionalnom perspektivom. Kompanija proizvodi i distribuira širok spektar proizvoda koji se mogu grupisati u sledećih 6 kategorija:
Hidroizolacioni materijali, Boje & Malteri, Lepkovi za Pločice & Fug Mase, Reparaturni materijali, Aditivi za Betone & Maltere, Podovi


Mladost, Würth, Lafarge


Lafarge je svetski lider u proizvodnji građevinskih materijala - cementa, betona, gipsa.

Wurth je, u svojoj osnovnoj djelatnosti, trgovini montažnom opremom i elementima za pričvršćivanje vodeće preduzeće na svjetskom tržištu.

MLADOST je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača građevinskog materijala u regionu, poznato ime na tržištu, sinonim za kvalitetne crepove i blokove za zidanje.

 

Austrotherm, YTONG


Austrotherm - Termička izolacija od podruma do krova - za uštedu energije i energetskih troškova.

YTONG - Savremeni građevinski materijal za zidanje grupe porobetona, danas predstavlja garanciju kvaliteta koja omogućava odličnu toplotnu izolaciju.


Weber, NEXE, Schiedel


Osnovna delatnost Nexe Grupe je proizvodnja građevinskih materijala - cementa, cigle, crepa, betona, agregata, vapna, betonskih elemenata i keramičkih pločica.

Weber je svetski lider u proizvodnji jednostavnih za primenu završnih građevinskih materijala - proizvoda za fasade, građevinskih maltera, sistema za postavljanje podova i proizvoda za lepljenje pločica.

Schiedel je prošao bogat razvojni put od kako je kompaniju, daleke 1946. godine u Erbachu osnovao Senator Friedrich Schiedel kao fabriku za proizvodnju montažnih komponenti za dimnjake.

 

Knauf, Titan


Knauf je multinacionalni aktivni proizvođač građevinskog materijala i sistema suve gradnje. Knauf odlikuju odvažnost u vizijama, inovacije i investicije.

Titan - Razvijamo se kao multiregionalni, vertikalno integrisani proizvođač cementa, kombinujući vrhunsku operativnost i duh inicijative sa poštovanjem ljudi, društva i životne sredine.


Tondach, Ceresit


Tondach - Krov sa nagibom, zaštita od kiše, vetra i oluje, zvuka i buke, prijatelj životne sredine.

Ceresit nudi pažljivo usklađen asortiman proizvoda za polaganje keramičkih pločica, sisteme za hidroizolaciju, termoizolaciju i fasadne sisteme colours of nature, pur pene, silikone i podopolaganja.


 

Röfix, Rigips, Wienerberger, Kronospan, Kronopol